Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων στην Ελευθεροτυπία

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

(ΣΕΦΚ)

 

Μέλος ΟΙΕΛΕ

Ανδρέα Λόντου 6, 10681 Αθήνα

τηλ. 210-3820537, 6938-204777, 6974-439203, 6977-652768

e-mail: sefk@sefk.gr, www.sefk.gr

30/11/2011

 

Νίκη στον αγώνα των εργαζομένων στην Ελευθεροτυπία

 Ο Σύλλογος Εργαζόμενων στα Φροντιστήρια Καθηγητών (ΣΕΦΚ) εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του στον αγώνα των εργαζομένων στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία, στη Χ.Κ Τεγόπουλος και στη Φωτοεκδοτική που μάχονται για την αποπληρωμή των δεδουλευμένων τους και τη διατήρηση των θέσεων εργασίας τους. Στηρίζουμε την τριήμερη απεργία που ζητούν από τα κλαδικά σωματεία των ΜΜΕ οι εργαζόμενοι της Ελευθεροτυπίας.

 Ο Σύλλογος Εργαζόμενων στα Φροντιστήρια Καθηγητών δεν ξεχνά πως οι εργαζόμενοι στην Ελευθεροτυπία έδωσαν και δίνουν βήμα στους εργαζομένους και στα σωματεία, στους αγώνες που έδωσαν ενάντια στην εργοδοτική τρομοκρατία, τις διώξεις και τις απολύσεις. Ο ΣΕΦΚ στον νικηφόρο αγώνα, που έδωσε και δίνει, είχε τη δυνατότητα να δημοσιοποιήσει, χάρη στους εργαζομένους στην Ελευθεροτυπία, τις διώξεις του από την εργοδοσία.

 Θα σταθούμε στο πλευρό τους με κάθε μέσο. Στον καιρό της πιο άγριας επίθεσης από την πολιτική της «μαύρης» κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και των ΕΕ - ΔΝΤ – ΕΚΤ κανείς εργαζόμενος δεν πρέπει να είναι μόνος του. Θα παλέψουμε ενάντια στις απολύσεις και τις μειώσεις μισθών. Την κρίση τους δε θα πληρώσουν οι εργαζόμενοι.

 Η Αλληλεγγύη η συναδελφική στα αφεντικά φέρνει ταραχή.